Στήριξης - Η νέα ιατρική ενημερωτική εκπομπή

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε από την ιστοσελίδα μας, όποια ώρα επιθυμείτε, τις ιατρικές ενημερωτικές μας εκπομές που προβάλλονται καθημερινά σε γνωστά τηλεοπτικά κανάλια. Οι καλύτεροι ιατροί όλων των ειδικοτήτων σας ενημερώνουν και σας συμβουλεύουν για τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν.

Σύντομα διαθέσιμες online όλες οι εκπομπές μας.

Σακχαρώδης Διαβήτης

O Σακχαρώδης Διαβήτης ως νόσος και ως τρόπος ζωής. Οι τύποι της νόσου, ποια είναι τα συμπτώματα, ποιοι έχουν προδιάθεση, ποιο τρόπο ζωής πρέπει να ακολουθούμε.

Βλάβες του αρθρικού χόνδρου

Πάρα πολλοί άνθρωποι υποφέρουν από πόνους στα γόνατα που οφείλονται στη θφορά του χόνδρου στις αρθρώσεις. Σήμερα η επιστήμη έχει αρκετα μέσα να αντιμετωπίσει το πρόβλημα και να δώσει ανακούφιση.

Καρκίνος του Μαστού

Ποιες γυναικες έχουν προδιάθεση, από τι επηρεάζεται, πώς προλαμβάνεται. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει και να προσέχει κάθε γυναίκα.

Στήριξης - Ιατρική Ενημερωτική Εκπομπή

Οι καλύτεροι ιατροί όλων των ειδικοτήτων σας ενημερώνουν για όλα τα προβλήματα υγείας που σας απασχολούν, με τη δική σας τηλεφωνική παρέμβαση.

Παθήσεις των βαλβίδων της καρδιάς

Στη εκπομπή αυτή αναλύουμε τον πιο σημαντικό μυ του ανθρώπινου σώματος, την καρδιά. Αναλύουμε όλες τις κοιλότητες της καρδιάς, αλλά και τις 4 σημαντικές βαλβίδες της καρδιάς: τριγχλώχινα, πνευμονική, μιτροειδής και αορτική. Παράλληλα εξηγούμε με απλά λόγια τις παθήσεις που συνοδεύουν τις βαλβίδες της καρδιάς όπως στένωση, ανεπάρκεια και μικρή βαλβιδοπάθεια. Οι αιτίες των βαλβιδοπαθειών είναι πολλαπλές: η αδυναμία του ιστού και η προχωρημένη ηλικία, λοιμώξεις της καρδιάς, ρευματικός πυρετός στη παιδική ηλικία, στεφανιαία νόσος και προβλήματα στην κατασκευή της καρδιάς, δηλαδή εκ γενετής.

Τροφική Δυσανεξία - Βιοενεργειακή Διάγνωση

Στην εκπομπή αφιερωμένη στην τροφική δυσανεξία, αναλύουμε την κατάσταση κατά την οποία ο ανθρώπινος οργανισμός αδυνατεί να απορροφήσει τα θρεπτικά συστατικά των τροφίμων και να τα χρησιμοποιήσει φυσιολογικά για τις καθημερινές του λειτουργίες.

Ενδοκρινολογικές Παθήσεις κατά την κύηση και Παθήσεις Θυροειδούς

Oι ειδικοί εξηγούν ότι η ορμονική «έκρηξη» που συνοδεύει την εγκυμοσύνη επηρεάζει, μεταξύ άλλων, και την έκκριση αυτών των ορμονών, του θυρεοειδή δηλαδή, που ο ρόλος τους είναι να ρυθμίζουν το μεταβολισμό. Υπάρχουν, όμως, και ορισμένες μεταβολές στη λειτουργία του θυρεοειδούς που υποκρύπτουν κάποιο πρόβλημα και μπορεί να παρουσιαστούν για πρώτη φορά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Σε αυτή την περίπτωση, αλλά και όταν το πρόβλημα προϋπάρχει της εγκυμοσύνης, πρέπει να λάβετε την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή και να παρακολουθείτε συστηματικά το θυρεοειδή σας.

Οστεοαρθρίτιδα - Οστεοαρθρίτιδα Γόνατος

Οστεοαρθρίτιδα είναι η περισσότερο συνηθισμένη μορφή αρθρίτιδας, κυρίως στις μεγαλύτερες ηλικίες. Μερικές φορές αναφέρεται και ως εκφυλιστική πάθηση των αρθρώσεων. Η εμφάνιση της μπορεί να ξεκινήσει από ηλικία 25 -30 ετών και τις περισσότερες φορές είναι ύπουλη. Δεν δημιουργεί ένα γενικευμένο αίσθημα ασθένειας και πολλές φορές δεν προκαλεί ορατές αλλαγές στις αρθρώσεις. Η συχνότητα εμφάνισης παραμένει η ίδια σε άνδρες και γυναίκες μέχρι 55 χρονών, από αυτήν την ηλικία και πάνω υπερισχύουν οι γυναίκες, ενώ πάνω από 70 χρονών είναι παρούσα σχεδόν σε όλους τους ανθρώπους.

Διαθλαστικές Επεμβάσεις

Μυωπία, Υπερμετρωπία, Αστιγματισμός, Πρεσβυωπία, ποιες είναι οι διαφορές, τρόποι θεραπείας, τι πρέπει να προσέχουμε στα παιδιά. Ένα θέμα που αφορά όλες τις ηλικίες.

Ετήσιος γυναικολογικός έλεγχος

Τεστ Παπανικολάου & Υπερηχογραφικός έλεγχος των έσω γεννητικών οργάνων. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε και τι πρέπει να προσέχετε. Μια εκπομπή που ενδιαφέρει κάθε γυναίκα.

Κοιλιακό άλγος

To κοιλιακό άλγος στην παιδική ηλικία, όλα τα πιθανά αίτια, πώς αντιδρούν τα παιδιά και τι πρέπει να κάνουν οι γονείς. Ένα θέμα που ενδιαφέρει όλη την οικογένεια.